Orgonite piramide 65 mm
search
  • Orgonite piramide 65 mm
  • Orgonite piramide 65 mm
  • Orgonite piramide 65 mm
  • Orgonite piramide 65 mm
  • Orgonite piramide 65 mm

Orgonite piramide 65 mm

€ 22,50
Inclusief belasting

Orgonite piramide van ca. 65 mm met een in hars gegoten edelstenen bol pentagram teken , 4 koperen spiralen en edelstenen op de bodem.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Orgonite piramide 65 mm kopen

Deze Orgonite piramide heeft een afmeting van ca. 65 mm. Ze bevat een in hars gegoten edelstenen bol met daaronder een pentagram teken. Op de hoeken bevinden zich 4 koperen spiralen en op de bodem edelstenen .

De werking van  de Orgonite piramide 65 mm

Orgonite zijn in hars gegoten objecten en bevatten edelstenen en metaal snippers of spiralen. Ze zijn bedoeld om negatieve energie op te vangen en om te zetten in positieve. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij negatieve straling. Ook reinigen ze je chakra’s, zo dat je weer balans kunt ervaren. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Orgonite piramide 65 mm perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan balans en positieve energie die Orgonite jou te bieden heeft? Bestel de Orgonite piramide 65 mm direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de piramide jou extra steun biedt.

8718561074003
18 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
4 koperen spiralen en edelstenen op de bodem. Gewicht ca. 165 gram.
Orgonite piramide van ca. 65 mm met een in hars gegoten edelstenen bol pentagram teken
Werking
Orgonite zijn objecten in hars gegoten en bevatten edelstenen en metaal snippers of spiralen. Ze zijn bedoeld om negatieve energie op te vangen en om te zetten in positieve. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij negatieve straling. Ook reinigen ze je chakra