Maansteen regenboog piramide 25-30 mm
search
  • Maansteen regenboog piramide 25-30 mm
  • Maansteen regenboog piramide 25-30 mm
  • Maansteen regenboog piramide 25-30 mm
  • Maansteen regenboog piramide 25-30 mm

Maansteen regenboog piramide 25-30 mm

€ 22,50
Inclusief belasting

Piramide van de half-edelsteen Maansteen regenboog, hij is ca. 25 x 25 mm en ca. 20 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De piramide 25 mm Maansteen regenboog kopen

Piramide van regenboogmaansteen van ca. 25 t0t 30 mm in formaat. Ontzettend mooi edelstenen kunstwerkje om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te plaatsen, of om meditaties mee te doen. Let op, het stuk kan afwijken van de foto. Elke piramide is uniek.

De werking van Maansteen regenboog piramide

De werking van een piramide gemaakt van maansteen met regenboogeffect wordt vaak geassocieerd met de eigenschappen van maansteen zelf, samen met de symboliek van de piramidevorm. Emotionele balans: Maansteen staat bekend om zijn kalmerende en emotioneel balancerende eigenschappen. Het kan helpen om stress en angst te verminderen, en een gevoel van rust en welzijn bevorderen. Vrouwelijke energie: Maansteen wordt vaak geassocieerd met de maan en de godin, en het wordt beschouwd als een steen die vrouwelijke energieën en intuïtie versterkt. Het kan vrouwen helpen in contact te komen met hun vrouwelijke kant en cyclische veranderingen in het leven te omarmen. Innerlijke groei: Net als de piramidevorm, die vaak wordt gezien als een symbool van groei en ascensie, kan een maansteen piramide worden gebruikt als een focuspunt voor meditatie en innerlijke groei. Het kan helpen bij het ontwikkelen van spiritueel bewustzijn en het verkennen van diepere lagen van het zelf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie Maansteen regenboog piramide perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de intuïtie en innerlijke groei die de Maansteen regenboog edelsteen te bieden heeft? Bestel de Maansteen regenboog dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

PIRMAAREG
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Maansteen
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Omschrijving
Piramide van de half-edelsteen Maansteen regenboog
hij is ca. 25 x 25 mm en ca. 20 gram.