Carneool 35 mm edelsteen piramide
search
  • Carneool 35 mm edelsteen piramide

Carneool 35 mm edelsteen piramide

€ 16,50
Inclusief belasting

Piramide van 35 mm hoog van de half-edelsteen Carneool. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Carneool 35 mm edelsteen piramide kopen

Een edelsteen piramide van Carneool, deze piramide is 35 x 35 x 35 mm en ca. 40 gram in gewicht. De piramide is gemaakt in China. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek!

De werking van de piramide Carneool

De piramide van carneool combineert de energieke en helende eigenschappen van carneool met de unieke krachten van de piramidevorm, die energie kan concentreren en versterken. Carneool staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit, motivatie en creativiteit te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen en moed te stimuleren, en heeft een grondende en stabiliserende invloed die vooral nuttig kan zijn in tijden van stress of onzekerheid. De piramidevorm helpt bij het richten en concentreren van deze energieën, waardoor de steen nog effectiever wordt in het ondersteunen van persoonlijke kracht en het overwinnen van uitdagingen. Fysiek wordt carneool geassocieerd met de verbetering van de bloedsomloop en het kan ondersteunend werken bij problemen met de spijsvertering en de vrouwelijke voortplantingsorganen. Het wordt ook gezien als een steen die helpt bij de opname van vitamines en mineralen en het versterken van het lichaam na ziekte. Op spiritueel gebied wordt aangenomen dat carneool de onderste drie chakra's activeert—het basis-, sacraal- en zonnevlechtchakra—wat essentieel is voor het gronden van energie en het stimuleren van levenskracht. Dit maakt het een krachtige bondgenoot voor het manifesteren van je verlangens en voor het behouden van een gezonde balans tussen lichaam, geest en geest.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Carneool piramide helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de concentratie of chakra activatie die de Carneool half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de piramide van Carneool dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561005663
89 Items