Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5-5 cm
search
  • Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5-5 cm
  • Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5-5 cm
  • Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5-5 cm
  • Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5-5 cm

Jaspis Bumblebee edelsteen piramide 5 - 5,5 cm

€ 38,00
Inclusief belasting

Piramide in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee van ca. 5,5 cm hoog, vindplaats van deze Jaspis is Sulawesie Indonesië. Ca. 130 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De jaspis bumblebee piramide kopen

Edelstenen piramide van 5,5 x 5 cm in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee (Eclips-steen), de vindplaats van deze Jaspis-soort is Sulawesie in Indonesië. De piramide is ca. 130 gram.

De werking van de edelsteen piramide Jaspis bumblebee

Een piramide van jaspis "Bumblebee" is een speciale piramidevormige edelsteen die is gemaakt van Bumblebee Jaspis, een variëteit van jaspis met opvallende gele en zwarte kleuren. Deze piramides worden vaak gebruikt voor decoratie, meditatie, energetisch werk en spirituele doeleinden. Positieve energie: De levendige kleuren van Bumblebee Jaspis kunnen een positieve en vreugdevolle sfeer bevorderen in de ruimte waarin de piramide wordt geplaatst. Dit kan helpen om een optimistische en opgewekte stemming te creëren

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze piramide jaspis bumblebee helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het optimisme en de opgewerkte stemming die deze bumblebee edelsteen te bieden heeft? Bestel de jaspis bumblebee piramide dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

3888
68 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
5 cm hoog
Piramide in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee van ca. 5
vindplaats van deze Jaspis is Sulawesie Indonesië. Ca. 130 gram.