Amethist piramide 35 mm
search
  • Amethist piramide 35 mm
  • Amethist piramide 35 mm
  • Amethist piramide 35 mm
  • Amethist piramide 35 mm

Amethist piramide 35 mm

€ 12,87
Inclusief belasting

Edelsteen piramide van Amethist, deze is 35 mm in formaat. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Piramide 35 mm Amethist kopen

Leuke piramide van de half-edelsteen Amethist. Deze piramide is ca. 35x35x30 mm en is gemaakt in China. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Amethist piramide

Een piramide van amethist heeft een diepgaande en helende spirituele werking. Amethist, een prachtige paarse kwarts, staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. De piramidevorm versterkt de energieën van de amethist, waardoor een krachtig veld van spirituele bescherming en zuivering ontstaat. Deze steen helpt negatieve energieën en invloeden af te weren, waardoor je een gevoel van rust en balans kunt ervaren. Amethist staat erom bekend de geest te kalmeren en een diepe staat van meditatie te bevorderen. Het helpt je om mentale ruis en stress los te laten, waardoor je helderheid en focus kunt vinden. De piramidevorm concentreert deze energieën, waardoor je meditaties dieper en effectiever worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Amethist piramide helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de helderheid of diepere meditaties die de Amethist halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist piramide dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561005618
93 Items