Edelsteenbol Unakiet 40 mm
search
  • Edelsteenbol Unakiet 40 mm
  • Edelsteenbol Unakiet 40 mm
  • Edelsteenbol Unakiet 40 mm
  • Edelsteenbol Unakiet 40 mm
  • Edelsteenbol Unakiet 40 mm

Edelsteenbol Unakiet 40 mm

€ 30,00
Inclusief belasting

Mooi gepolijste bol van Unakiet. De Unakiet bol is 40 mm en weegt ca. 100 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Unakiet edelsteenbol 40 mm kopen
Mooi gepolijste bol van Unakiet. De Unakiet bol is 40 mm en weegt ca. 100 gram. Door de bolvorm wordt de energie van de Unakiet gelijkmatig over de ruimte verdeeld.

De werking van Unakiet
Unakiet is een inzicht gevende en aardende steensoort. De steen brengt evenwicht en kan harmoniserend en kalmerend werken. Unakiet absorbeert elektromagnetische straling, daardoor kan de steen je beschermen tegen elektrosmog en negatieve stralingen. (teveel positieve ionen). Het mineraal stimuleert je om belemmerende (denk)patronen te doorbreken en zorgt daarbij voor een goed humeur. Unakiet bevordert de vruchtbaarheid, de zwangerschap en het zelf genezend vermogen. De steen heeft een positief effect op de geslachtsorganen, de bronchiën, de haargroei, het hart, de bloedsomloop en de gewrichten. Unakiet werkt opbouwend en versterkt wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, de spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Het kristal vermindert stress, boosheid, frustratie en blokkades. Unakiet werkt heilzaam bij menstruatieklachten, eetstoornissen, reuma, burn-out en chronisch haarverlies (alopecia). Unakiet kan goed worden ingezet wanneer er behoefte is aan gewichtstoename. Unakiet kan helpen bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze edelsteenbol perfect bij jouw interieur / praktijk of heb jij behoefte aan de kalmte en het evenwicht die de Unakiet te bieden heeft? Bestel de bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079329
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Unakiet
Gewicht
0
25
Kleur
Oranje / bruin
Omschrijving
Mooi gepolijste bol van Unakiet. De Unakiet bol is 40 mm en weegt ca. 100 gram.