Amazoniet edelsteen bol 20 mm
search
  • Amazoniet edelsteen bol 20 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 20 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 20 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 20 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 20 mm

Amazoniet edelsteen bol 20 mm

€ 5,20
Inclusief belasting

Kleine Amazoniet bol van 20 mm in doorsnede. Het Amazoniet bolletje weegt ca. 10 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amazoniet edelsteenbol 20 mm kopen
Kleine Amazoniet bol van 20 mm in doorsnede. Het amazoniet bolletje weegt ca. 10 gram. Door de bolvorm wordt de energie gelijkmatig over de ruimte verdeeld.

De werking van Amazoniet
Een andere naam voor Amazoniet is ook wel Amazonesteen. De steen staat erom bekend dat hij je evenwicht en balans brengt. Amazoniet bevorderd de harmonie met jezelf en tussen mensen en is daarom zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Het mineraal kan je helpen om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden om te zetten in daden. Amazoniet vermindert verdriet, angsten, stemmingswisselingen, bezorgdheid en negatieve energie. De steen heeft een positief effect op de weerstand, de tanden, de hersenen, de stofwisseling, het zenuwstelsel, de intuïtie en de hypofyse. Amazoniet werkt heilzaam bij een tekort aan calcium. Het kristal versterkt de wil en zet je weer in je eigen kracht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen dit Amazoniet bolletje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de harmonie en het evenwicht die de Amazoniet te bieden heeft? Bestel de gepolijste bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561049612
119 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0
02
Kleur
Groen
Omschrijving
Bolletje van de edelsteen Amazoniet in 20 mm doorsnede.