Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm
search
  • Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm
  • Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm

Calciet mangano edelsteen bol 45 - 55 mm

€ 35,00
Inclusief belasting

Handgeslepen edelsteen bol van Manganocalciet uit Afghanistan. Deze bol is ca. 4,5 - 5,5 cm in diameter. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet Mangano edelsteenbol 45-55 mm kopen 

Een handgeslepen edelstenen bol van Calciet Mangano. Deze bol is ca. 45 tot 55 mm in doorsnede en ca. 250 gram in gewicht. De vindplaats van deze Calciet Mangano is Afghanistan. Let op, elke bol is uniek dus wat je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur en/of afmetingen. De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de Calciet Mangano bol

Een bol van Mangano calciet uit Afghanistan kan diverse spirituele werkingen hebben die gunstig zijn voor de gebruiker. Het voordeel van een bol is dat hij de energie evenredig verspreidt in je ruimte.

Hartchakra: Mangano calciet staat bekend om zijn sterke verbinding met het hartchakra. Het kan liefde, compassie en empathie bevorderen, zowel voor jezelf als voor anderen. Het kan helpen bij het helen van emotionele wonden en het versterken van relaties.

Zelfacceptatie: Deze steen kan helpen bij het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde. Het moedigt aan om mild te zijn voor jezelf en om eventuele negatieve zelfbeelden los te laten, waardoor je meer in balans komt met wie je werkelijk bent.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet Mangano edelsteenbol perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de liefde en empathie die de Calciet Mangano edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Calciet Mangano bol dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561076434
22 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 - 5 cm in diameter.
Handgeslepen edelsteen bol van Manganocalciet uit Afghanistan. Deze bol is ca. 4