Titanium Aura 50 gr- trommelstenen -mt3- -gecoat-
search
  • Titanium Aura 50 gr- trommelstenen -mt3- -gecoat-
  • Titanium Aura 50 gr- trommelstenen -mt3- -gecoat-
  • Titanium Aura 50 gr- trommelstenen -mt3- -gecoat-

Titanium Aura 50 gr. trommelstenen (mt3) (gecoat)

€ 42,90
Inclusief belasting

50 gram trommelstenen Titanium Aura van 20 tot 40 mm, ca. 3 tot 4 stenen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

50 gram trommelstenen Titanium Aura (gecoat) van 20 tot 40 mm, ca. 3 tot 4 stenen.

Titanium Aura Kwarts is een kunstmatig gevormde steen maar daardoor niet minder krachtig en heilzaam. Deze Kwarts wordt gevormd door een kwartskristal in een kamer te plaatsen en daar vervolgens titanium, niobium en andere metaaloxiden in dampvorm op te spuiten. Dit geeft het kwartskristal een prachtig mooie regenboogachtige glans.

Titanium Aura kwarts zorgt voor kracht, mentale scherpheid en fysieke fitheid. De steen geeft energie aan het hele lichaam en activeert de chakra's. De steen geeft ontspanning en zorgt ervoor dat je het leven minder zwaar opvat en de  humor van de dingen kunt inzien. Titanium Aura stimuleert daarnaast zelfreflectie en versnelt persoonlijke leerprocessen. Gedachtepatronen en oude overtuigingen over hoe je met andere te verbinden kun je makkelijk loslaten. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op het hormonale stelsel, de hersenen en het immuunsysteem. De steen zorgt dat je je beter kunt focussen, maakt je doelgericht en geeft je zelfvertrouwen. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

TIAU50
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Aura kwarts
Gewicht
0
05
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
50 gram trommelstenen Titanium Aura van 20 tot 40 mm
ca. 3 tot 4 stenen.