Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
search
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-
  • Zonneschijn Aura gridzakje 6 st- -gecoat-

Zonneschijn Aura gridzakje 6 st. (gecoat)

€ 19,95
Inclusief belasting

Zonneschijn aura gridzakje met 6 zonneschijn aura trommelsteentjes. Let op! De zonneschijn aura is gecoat.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het gridzakje zonneschijn aura kopen
De steentjes zonneschijn aura zijn ca. 2 cm groot en zijn verpakt in een buideltje met daarin een korte uitleg van de steen en een gebruiksaanwijzing. Elk setje is uniek. De maten en gewichten kunnen van elkaar afwijken. Let op! De zonneschijn aura is gecoat.

De werking van het zonneschijn aura gridzakje

Zonneschijn aura, ook wel tangerien aurakwarts of oranje mist aurakwarts genoemd, ontstaat door platina en goud te vernevelen en onder hoge druk en hoge temperatuur in contact te brengen met Bergkristal. De steen kan je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Zonneschijn aura reinigt en stabiliseert de aura en geneest gaten in het energieveld. Het mineraal bevordert de creativiteit, zelfexpressie en communicatie. Zonneschijn aura heeft een positieve werking op het bloed, de milt, de lever en het immuunsysteem.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit gridzakje perfect bij jouw project/crystal grid of heb jij behoefte aan de zelfexpressie en creativiteit die de zonneschijn aura te bieden heeft? Bestel het gridzakje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Hoe leg je een kristal grid?

Het leggen van een kristalgrid is een proces waarbij edelstenen op een specifieke manier worden gerangschikt om een bepaald doel of intentie te ondersteunen. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je een kristalgrid kunt leggen:

- Kies je intentie: Bedenk wat je wilt bereiken met je kristalgrid. Dit kan bijvoorbeeld het bevorderen van bescherming, liefde, heling of overvloed zijn.

- Selecteer je kristallen: Kies kristallen die resoneren met je intentie. Verschillende kristallen hebben verschillende eigenschappen en energieën, dus kies degene die het beste bij je doel passen.

- Bereid de ruimte voor: Reinig de ruimte waar je de kristalgrid gaat leggen. Dit kan worden gedaan door te smudgen met salie, palo santo of met behulp van andere reinigingstechnieken zoals geluid, zoals een klankschaal of een bel.

- Kies een ondergrond: Kies een ondergrond waarop je je kristalgrid wilt leggen. Dit kan bijvoorbeeld een houten plank, een stuk stof of een speciale kristallengridmat zijn.

- Plaats je intentie: Voordat je begint met het plaatsen van de kristallen, neem een moment om je intentie helder voor de geest te houden. Je kunt een korte meditatie doen of een affirmatie uitspreken die je intentie versterkt.

- Leg het middelpunt van je grid: Plaats het kristal dat je als middelpunt wilt gebruiken in het midden van je grid. Dit kristal kan een groter exemplaar zijn of gewoon een kristal dat symbolisch is voor je intentie.

- Leg de buitenste cirkel: Plaats de kristallen in een cirkelvormige of rechthoekige vorm rondom het middelpunt. Deze kristallen fungeren als de beschermende buitenrand van je grid.

- Vul het grid aan: Voeg nu de rest van de kristallen toe aan je grid, in lijn met je intentie. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kristallen toevoegen die specifieke aspecten van je doel ondersteunen.

- Activeer je grid: Wanneer je tevreden bent met de opstelling van je kristallen, kun je je grid activeren door er bewust energie naar toe te sturen. Je kunt dit doen door je handen boven de kristallen te houden en je intentie krachtig te visualiseren. Je kunt ook een kristalstaf gebruiken om energie door het grid te sturen.

- Dankbaarheid: Sluit het proces af door dankbaarheid te tonen voor de energie van de kristallen en de ondersteuning van je intentie. Bedank de kristallen voor hun bijdrage aan je grid en laat ze weten dat je hun aanwezigheid waardeert.

Door deze stappen te volgen, kun je een krachtig en effectief kristalgrid leggen dat je intentie ondersteunt en je helpt je doelen te bereiken.

8718561075895
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Aura kwarts
Gewicht
0
01
Kleur
Oranje
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Zonneschijn aura gridzakje met 6 zonneschijn aura trommelsteentjes. Let op! De zonneschijn aura is gecoat.