Tiffanystone trommelstenen (mt2)
search
  • Tiffanystone trommelstenen (mt2)
  • Tiffanystone trommelstenen (mt2)
  • Tiffanystone trommelstenen (mt2)
  • Tiffanystone trommelstenen (mt2)
  • Tiffanystone trommelstenen (mt2)

Tiffanystone trommelstenen (mt2)

€ 26,50
Inclusief belasting

Trommelstenen van Tiffany Stone in maat 2. De stenen zijn 10-20 mm groot, 1 steen is ca. 5 tot 15 gram.
In diverse gewichtscategorieën beschikbaar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De trommelstenen Tiffany Stone maat 2 kopen
Zeer zeldzame trommelstenen van Tiffany Stone uit de VS. De stenen hebben maat 2 en zijn 10-20 mm groot.

De werking van de Tiffany Stone
De zeldzame edelsteen Tiffany Stone (Bertrandiet) is ontstaan uit 2 miljard jaar oude vulkanische as, die in de loop van de tijd is samengedrukt. Hij wordt alleen in Utah in de VS gevonden. De krachtige edelsteen Tiffany Stone heeft een hoge vibratie en zijn energie versterkt de intuïtie. Hij is daarom erg geschikt voor healers en mediums. Tiffany Stone werkt op het bovenste (kruin) chakra en versterkt daardoor de verbinding met de goddelijke energie, waardoor je metafysische gaven versterkt worden. Zo helpt de edelsteen bij het ontvangen, doorgeven en begrijpen van kennis van gidsen en het hogere. Doordat de edelsteen Tiffany Stone de hogere chakra’s en het hartchakra met onvoorwaardelijke liefde vult, heft de steen blokkades op in het hele chakrastelsel en voorziet het hele stelsel van energie. De steen versterkt scherpzinnigheid en helder denken, waardoor hij erg geschikt is voor studie en creatieve uitingen. Tiffany Stone helpt je over gevoelens te praten door schaamte op te heffen.

Disclaimer 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze trommelstenen van Tiffany Stone perfect bij jouw project of interieur en heb jij behoefte aan de liefde en energie die de Tiffany Stone te bieden heeft? Bestel de trommelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078681
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Tiffany Stone
Gewicht
0
5
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
VS
Omschrijving
500 gram trommelstenen van Tiffany Stone in maat 2. De stenen zijn 10-20 mm groot.