Robijn trommelstenen 100 gr. (mt3)
search
  • Robijn trommelstenen 100 gr. (mt3)

Robijn trommelstenen 100 gr. (mt3)

€ 191,40
Inclusief belasting

100 gram Robijn trommelstenen uit India, ca. 2-4 cm groot. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Robijn trommelstenen 100 gr. kopen

Een zakje met daarin 100 gram knuffelstenen van de edelsteen Robijn, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Robijn is India. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Robijn trommelstenen  

Op spiritueel niveau versterkt robijn je intuïtie en bevordert het spirituele groei. Meditatie met robijn trommelstenen kan leiden tot diepere inzichten en een verhoogd bewustzijn, wat je helpt om je levenspad en spirituele doel duidelijker te zien. De steen fungeert als een gids die je helpt om je innerlijke waarheid te ontdekken en te omarmen. Daarnaast heeft robijn een beschermende werking. Het helpt je om negatieve energieën af te weren en creëert een energetisch schild om je heen. Dit maakt het een waardevolle steen voor iedereen die in een stressvolle of negatieve omgeving verkeert. Door robijn bij je te dragen, kun je je energieveld versterken en je zelfverzekerder en veiliger voelen. Robijn trommelstenen uit India zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook krachtig in hun werking. Ze bevorderen vitaliteit, passie, emotionele heling, en spirituele groei, terwijl ze tegelijkertijd bescherming en balans bieden. Deze edelstenen zijn een waardevolle aanvulling voor iedereen die op zoek is naar meer energie, liefde en spirituele diepgang in hun leven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Robijn helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei of ontspanning die de Robijn edelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Robijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213938
3 Items