Petaliet wit trommelstenen 100 gr. (mt3)
search
  • Petaliet wit trommelstenen 100 gr. (mt3)

Petaliet wit trommelstenen 100 gr. (mt3)

€ 71,50
Inclusief belasting

100 gram witte Petaliet trommelstenen uit Brazilië, ca. 2-4 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Petaliet wit trommelstenen 100 gr. kopen

Een zakje met daarin 100 gram knuffelstenen van de half-edelsteen witte Petaliet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Petaliet is Brazilië. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Petaliet trommelstenen  

Petaliet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het creëert een energetisch schild om je heen, wat je helpt om negatieve energieën af te weren en je energieveld te zuiveren. Deze beschermende eigenschap maakt petaliet een waardevolle steen voor iedereen die in een stressvolle of negatieve omgeving verkeert. Op fysiek niveau helpt petaliet bij het revitaliseren van het lichaam en het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn. Het ondersteunt de energiestroom in het lichaam, wat je helpt om je energieker en vitaler te voelen. Deze revitaliserende eigenschap maakt petaliet bijzonder nuttig voor mensen die zich uitgeput of energetisch geblokkeerd voelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Petaliet helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming of vitaliteit die de Petaliet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Petaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561039323
3 Items