Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)
search
  • Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)
  • Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)
  • Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)
  • Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)

Pinoliet trommelsteen 1 st. (mt3)

€ 3,45
Inclusief belasting

1 trommelsteen van de half-edelsteen Pinoliet uit Oostenrijk. Formaat ca. 2-4 cm en ca. 20 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Trommelsteen 1st. Pinoliet (mt3) kopen

Je ontvangt 1 knuffelsteen van Pinoliet, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Pinoliet is Oostenrijk. Draag hem bij je, gebruik hem in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de steeen die je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelsteen Pinoliet

Pinoliet is een zeldzaam en fascinerend kristal met unieke eigenschappen en een subtiel maar krachtig effect op verschillende aspecten van welzijn. Pinoliet staat bekend om zijn vermogen om een gevoel van innerlijke rust en kalmte te bevorderen. Het kristal heeft een kalmerende energie die de geest tot rust brengt en helpt bij het loslaten van stress, angst en zorgen. Pinoliet ondersteunt bij emotionele heling door het bevorderen van zelfacceptatie, zelfliefde en vergeving. Het helpt bij het doorbreken van emotionele patronen en blokkades, waardoor emotioneel evenwicht en welzijn ontstaan. Dit kristal helpt bij het zuiveren en balanceren van de energetische lichamen, waardoor negatieve energieën worden verwijderd en positieve energiestromen worden gestimuleerd. Het bevordert een gevoel van harmonie en evenwicht op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Pinoliet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfliefde en emotioneel evenwicht die de Pinoliet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Pinoliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207036
30 Items