Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)
  • Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)

Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen 250 gr. (mt3)

€ 34,40
Inclusief belasting

250 gram trommelstenen van de half-edelsteen Obsidiaan sneeuwvlok uit Mexico. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram trommelstenen Obsidiaan sneeuwvlok kopen

Een zakje met 250 gram knuffelstenen in Obsidiaan sneeuwvlok, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Obsidiaan sneeuwvlok is Mexico. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Obsidiaan sneeuwvlok 

Trommelstenen van sneeuwvlok obsidiaan uit Mexico hebben een scala aan werkingen en eigenschappen die kunnen bijdragen aan zowel spirituele als fysieke welzijn. Trommelstenen van sneeuwvlok obsidiaan bevorderen zelfreflectie en innerlijke introspectie. Ze helpen bij het verkennen van diepgewortelde emoties en onbewuste gedragspatronen. Door in contact te komen met de eigen schaduwzijden, kan men persoonlijke groei en transformatie bereiken. Sneeuwvlok obsidiaan helpt bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van innerlijke rust. Het kan helpen bij het verlichten van angst, stress en verdriet, en helpt bij het loslaten van negatieve emoties die het welzijn belemmeren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Obsidiaan sneeuwvlok trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en transformatie die de Obsidiaan sneeuwvlok edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Obsidiaan sneeuwvlok dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191885
13 Items