Larvikiet 250 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Larvikiet 250 gr. trommelstenen (mt3)

Larvikiet 250 gr. trommelstenen (mt3)

€ 68,75
Inclusief belasting

250 gram van de edelsteen Larvikiet uit Noorwegen, het formaat is ca. 20-40 mm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Larvikiet trommelstenen 250 gr. kopen

Een zakje met daarin 250 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Larvikiet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Larvikiet is Noorwegen. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Larvikiet trommelstenen  

Larvikiet heeft sterke aardende eigenschappen, waardoor het bijzonder nuttig is voor mensen die zich vaak "zweverig" of niet geaard voelen. Het bevordert een sterkere verbinding met de energie van de aarde, wat kan helpen om een gevoel van stabiliteit en balans te bevorderen. Deze steen wordt ook geassocieerd met het verhogen van persoonlijke magie en het vermogen om je eigen realiteit te manifesteren. Het ondersteunt zelfontwikkeling en de kracht van zelfrealisatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Larvikiet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de persoonlijke magie of zelfontwikkeling die de Larvikiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de gladde Larvikiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561211347
2 Items