Petaliet wit trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Petaliet wit trommelstenen 250 gr. (mt3)

Petaliet wit trommelstenen 250 gr. (mt3)

€ 178,75
Inclusief belasting

250 gram witte Petaliet trommelstenen uit Brazilië, ca. 2-4 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Petaliet wit trommelstenen 250 gr. kopen

Een zakje met daarin 250 gram knuffelstenen van de half-edelsteen witte Petaliet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Petaliet is Brazilië. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Petaliet trommelstenen  

Deze steen resoneert sterk met het hartchakra en het kruinchakra, wat helpt bij het bevorderen van liefde, compassie en spirituele verlichting. Petaliet helpt bij het openen en activeren van deze chakra's, waardoor je een diepere verbinding met je hogere zelf en het universum kunt ervaren. Het bevordert spirituele groei en helpt je om je spirituele pad en doel duidelijker te zien. Meditatie met petaliet kan leiden tot krachtige spirituele inzichten en een verhoogd bewustzijn. Petaliet heeft ook een krachtige helende energie die helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en trauma's. Het ondersteunt je bij het vinden van emotionele balans en het helen van oude wonden, wat essentieel is voor je algehele welzijn. De zachte energie van petaliet helpt je om liefde en mededogen voor jezelf en anderen te vergroten, wat bijdraagt aan gezonde en harmonieuze relaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Petaliet helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de inzichten of helderheid die de Petaliet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Petaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213853
1 Item