Opaliet 3 st. trommelstenen (synth) 25-35 mm
search
  • Opaliet 3 st. trommelstenen (synth) 25-35 mm
  • Opaliet 3 st. trommelstenen (synth) 25-35 mm

Opaliet 3 st. trommelstenen (synth) 25-35 mm

€ 7,15
Inclusief belasting

3 stuks Opaliet edelsteen trommelstenen, formaat 25-35 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaliet 3 st trommelstenen kopen

Een zakje met daarin 3 trommelstenen/knuffelstenen van de synthetische steen Opaliet. Ca. 25-3 mm groot. 

De werking de Opaliet trommelstenen

Opaliet is een synthetische edelsteen, geen natuurlijke steen. Het is feitelijk een soort glas dat is ontworpen om opaal na te bootsen. Opaliet staat bekend om zijn melkachtige, doorschijnende kwaliteit en de iriserende glans die het vertoont wanneer het licht erop valt. Deze steen wordt soms ook verkocht onder verschillende handelsnamen, zoals "zeep opaal" of "maansteen opaal". Opaliet wordt vaak geassocieerd met diverse spirituele en genezende eigenschappen, hoewel deze claims niet wetenschappelijk zijn bewezen. Mensen geloven dat opaliet de volgende eigenschappen en werkingen kan hebben:

Zelfvertrouwen: Opaliet wordt soms gebruikt om het zelfrespect en zelfvertrouwen te versterken. Het zou kunnen helpen bij het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld.

Spirituele groei: Voor sommige mensen wordt opaliet geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie om dieper inzicht te verkrijgen en spirituele verbindingen te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfreflectie en spirituele groei die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de 3 stuks knuffelstenen Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561039309
11 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
04
Kleur
Blauw / wit
Herkomst
China
Omschrijving
3 stuks Opaliet edelsteen trommelstenen
formaat 25-35 mm.
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren