Quantum Quattro trommelstenen 50 gr- -mt3-
search
  • Quantum Quattro trommelstenen 50 gr- -mt3-
  • Quantum Quattro trommelstenen 50 gr- -mt3-
  • Quantum Quattro trommelstenen 50 gr- -mt3-
  • Quantum Quattro trommelstenen 50 gr- -mt3-

Quantum Quattro trommelstenen 50 gr. (mt3)

€ 35,75
Inclusief belasting

50 gram trommelstenen van de half-edelsteen Quantum Quattro. Ca. 3-4 stuks, formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 50 gram trommelstenen Quantum Quattro kopen

Een zakje met 50 gram knuffelstenen Quantum Quattro, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. Draag ze bij je, gebruik ze in een meditatie of in een kristal grid, of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor. 

De werking van de trommelstenen Quantum Quattro

Quantum Quattro is een specifieke steen die is samengesteld uit verschillende mineralen, waaronder shattuckiet, chrysocolla, dioptaas, malachiet en bergkristal of rookkwarts. Deze steen staat bekend om zijn krachtige en veelzijdige spirituele en energetische werking. Hier is een uitleg van de werking van trommelstenen van Quantum Quattro:

Communicatie en expressie: Quantum Quattro staat bekend om zijn vermogen om de keelchakra te activeren, wat kan helpen bij het verbeteren van communicatie en zelfexpressie. Het moedigt eerlijke en open gesprekken aan. Intuïtie en spirituele groei: Deze steen opent de deur naar intuïtieve inzichten en spirituele groei. Het kan helpen bij het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens en het verkennen van diepere spirituele lagen van bewustzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Quantum Quattro trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en intuïtie die de Quantum Quattro edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Quantum Quattro dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561039385
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Quantum Quattro
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
50 gram trommelstenen van de half-edelsteen Quantum Quattro. Ca. 3-4 stuks
formaat ca. 2-4 cm.