Pyriet 500 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Pyriet 500 gr. trommelstenen (mt3)

Pyriet 500 gr. trommelstenen (mt3)

€ 175,00
Inclusief belasting

500 gram van de edelsteen Pyriet uit Peru, het formaat is ca. 20-40 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Pyriet trommelstenen 500 gr. kopen

Een zakje met daarin 500 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Pyriet, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Pyriet is Peru. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Pyriet trommelstenen  

Pyriet, vaak ook wel 'fool's gold' genoemd vanwege zijn gouden, metaalachtige uiterlijk, is een populaire steen die uit verschillende delen van de wereld komt, waaronder Peru. Deze steen wordt vaak geassocieerd met welvaart en succes. Het wordt verondersteld om overvloed aan te trekken en is populair onder degenen die hun financiële of zakelijke succes willen vergroten. Pyriet kan helpen de geestelijke helderheid te verbeteren, waardoor het makkelijker wordt om complexe problemen op te lossen en meer gefocust te blijven bij taken die veel aandacht vereisen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Pyriet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de focus of helderheid die de Pyriet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Pyriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561211804
1 Item