• Nieuw
Kyaniet blauw ruw op voet nr.09
search
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.09
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.09
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.09
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.09

Kyaniet blauw ruw op voet nr.09

€ 142,00
Inclusief belasting

Kyaniet blauw ruw op voet nr.09 uit Brazilië, deze weegt 799 gram en is 21 cm (incl. standaard).

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Kyaniet Blauw Ruw op Voet nr.09

Kyaniet Blauw Ruw op Voet nr.09 is een indrukwekkend stuk dat de krachtige en kalmerende energie van blauwe kyaniet prachtig belichaamt. Dit unieke stuk is zorgvuldig gepresenteerd op een stevige voet, wat de schoonheid en de natuurlijke vorm van de kyaniet benadrukt. Het is een opvallend decoratief stuk dat ook veel spirituele voordelen biedt.

De werking van Kyaniet Blauw

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Kyaniet Blauw staat bekend om zijn krachtige invloed op communicatie en zelfexpressie. Het helpt bij het helder en eerlijk uitdrukken van gedachten en gevoelens, waardoor het een waardevolle steen is voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze steen bevordert innerlijke rust en helderheid, en helpt bij het doorbreken van blokkades in de communicatie.

Daarnaast ondersteunt Kyaniet Blauw het derde oogchakra, wat helpt bij het versterken van intuïtie en geestelijke helderheid. Het bevordert een diepere verbinding met je innerlijke wijsheid en helpt bij het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Kyaniet Blauw gewaardeerd om zijn vermogen om spanningen te verlichten en een gevoel van kalmte te bevorderen. Hoewel het niet direct bedoeld is voor specifieke fysieke klachten, kan het bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn door zijn invloed op mentale en emotionele balans.

Geologische Oorsprong

Kyaniet is een mineraal dat voornamelijk wordt gevonden in metamorf gesteente. De blauwe variant van kyaniet staat bekend om zijn intense kleur en zijn vermogen om krachtige energetische en helende eigenschappen uit te stralen. Deze specifieke ruw op voet komt uit bekende afzettingen waar de kwaliteit en uitstraling van de kyaniet optimaal tot hun recht komen.

Disclaimer

Hoewel Kyaniet Blauw talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Kyaniet Blauw Ruw op Voet nr.09 toe aan je collectie en ervaar de kalmerende en verhelderende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning in communicatie, spirituele groei of gewoon een uniek decoratief stuk, dit ruw op voet biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Kyaniet je leven verrijken!

8718561217301
1 Item