Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06
search
  • Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06
  • Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06
  • Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06
  • Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06

Edelsteen hart Lapis Lazuli nr.06

€ 210,00
Inclusief belasting

Dit prachtig gevormde hart van Lapis Lazuli is qua formaat 14.5 cm breed en ca. 3,5 cm dik.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Hart van Lapis Lazuli kopen

Dit betoverende gepolijste hart van Lapis Lazuli is een werkelijk schitterend stuk, rechtstreeks afkomstig uit de rijke mijnen van Afghanistan. Het hart is 14,5 cm breed en ca. 3,5 cm dik, met een diepe, koninklijke blauwe kleur die je meteen in vervoering brengt. Je ontvangt precies het hart zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli, een steen die door de eeuwen heen werd vereerd door koningen en priesters, is niet zomaar een prachtig kristal, maar een ware poort naar innerlijke wijsheid en spirituele groei. Wanneer je dit hart van Lapis Lazuli in je handen houdt, voel je de energie van de eeuwenoude steen doordringen in je ziel. Deze steen opent je derde oog en versterkt je intuïtie, waardoor je een diepe verbinding met je innerlijke zelf en het universum kunt ervaren.

Lapis Lazuli is de half-edelsteen van waarheid en verlichting. Hij helpt je om innerlijke blokkades op te heffen en bevordert zelfbewustzijn en zelfexpressie. Voel hoe je zelfvertrouwen groeit terwijl de steen je begeleidt op je spirituele reis, je helpt om de waarheid te spreken en je ware zelf te omarmen. Het krachtige blauwe licht van Lapis Lazuli zuivert je geest en lichaam, verdrijft negatieve gedachten en energieën, en brengt vrede en kalmte in je hart.

Deze prachtige hartvormige steen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtige talisman voor persoonlijke groei en heling. Plaats het hart van Lapis Lazuli op een prominente plek in je huis of draag het bij je tijdens meditatie om zijn diepe, spirituele energie volledig te ervaren. Laat de helende vibraties van deze steen je omarmen en je begeleiden naar een leven vol wijsheid, liefde en innerlijke rust.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Word jij ook aangetrokken door de magische energie van dit hart van Lapis Lazuli? Voel je de behoefte om zijn wijsheid en heling in je leven te brengen? Wacht dan niet langer en bestel dit prachtige gepolijste hart direct online. Ervaar zelf hoe de kracht van Lapis Lazuli jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561215246
1 Item