Obsidiaan zwart edelsteen hart 30-35 mm
search
  • Obsidiaan zwart edelsteen hart 30-35 mm

Obsidiaan zwart edelsteen hart 30-35 mm

€ 7,35
Inclusief belasting

Een handgepolijst hartje van Obsidiaan uit Mexico, deze is ca. 30-35 mm breed. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Edelsteenhart 30 mm Obsidiaan kopen 

Een klein hart van de half-edelsteen Labradoriet, deze is ca. 3 tot 3,5 cm breed. De vindplaats van deze Obsidiaan is Mexico. Leg hem bijvoorbeeld in je altaar of als middensteen in je edelsteen grid. Let op! De dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. 

De werking van het Obsidiaan hartje

Obsidiaan staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen. Het hart van obsidiaan kan dienen als een krachtig schild tegen negatieve energieën en invloeden. Het helpt om de aura te reinigen en te beschermen, waardoor de drager wordt afgeschermd van negatieve emoties en entiteiten. Obsidiaan staat ook bekend om zijn vermogen om de geest te zuiveren van negatieve gedachten en patronen. Het hart van obsidiaan kan helpen bij het loslaten van belemmerende overtuigingen en het bevorderen van helder denken en inzicht. Het helpt de drager om beter te begrijpen wat er in zijn innerlijke wereld speelt en om bewuster keuzes te maken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Obsidiaan hart perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en het loslaten van negativiteit die de Obsidiaan edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Obsidiaan dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191380
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
02
Kleur
Zwart
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Een handgepolijst hartje van Obsidiaan uit Mexico
deze is ca. 30-35 mm breed.