Unakiet Madagaskar- ruwe brokjes- p-kg
search
  • Unakiet Madagaskar- ruwe brokjes- p-kg

Unakiet Madagaskar, ruwe brokjes, p/kg

€ 39,00
Inclusief belasting

1 kilo ruwe brokjes van de half-edelsteen Unakiet uit Madagaskar, ca. 3-6 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Unakiet Madagaskar ruwe brokjes kopen

Een zak met 1 kilo ruwe brokjes Unakiet stenen, vindplaats is Madagaskar. De brokje zijn ca. 3 tot 6 cm groot.

De werking van de Unakiet Madagaskar ruwe brokjes

Unakiet is een prachtige edelsteen die afkomstig kan zijn uit verschillende delen van de wereld, waaronder Madagaskar. De werking van unakiet blijft over het algemeen hetzelfde, ongeacht de herkomst. Hier zijn enkele kenmerken van de werking van unakiet brokjes, inclusief die uit Madagaskar: 

Emotionele heling: Unakiet staat bekend om zijn vermogen om emotionele heling te ondersteunen. Het kan helpen bij het verwerken van oude emoties, het verminderen van angst en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede. 

Evenwicht en harmonie: Deze steen heeft een kalmerende en harmoniserende energie. Het kan helpen om emotionele en energetische balans te herstellen en je in een staat van innerlijke harmonie te brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Unakiet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de heling en vrede die de Unakiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Unakiet brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561070043
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Unakiet
Gewicht
1
Kleur
Groen / oranje
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
1 kilo ruwe brokjes van de half-edelsteen Unakiet uit Madagaskar
ca. 3-6 cm.