Sodaliet ruw cut base groot nr.01
search
  • Sodaliet ruw cut base groot nr.01
  • Sodaliet ruw cut base groot nr.01
  • Sodaliet ruw cut base groot nr.01
  • Sodaliet ruw cut base groot nr.01
  • Sodaliet ruw cut base groot nr.01

Sodaliet ruw cut base groot nr.01

€ 392,00
Inclusief belasting

Grote ruwe staande Sodaliet uit Brazilië. Dit stuk is 5,6 kilo en 28,5 cm hoog. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sodaliet ruw cut base groot nr.01 kopen 

Dit grote stuk van de half-edelsteen Sodaliet is nog helemaal ruw, maar heeft een gezaagde onderkant zodat hij prachtig kan staan. Dit stuk is 28,5 x 13 x 13 cm en 5600 gram. De vindplaats van deze Sodaliet is Brazilië. Prachtig Sodaliet-mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning te plaatsen om daar van de energie en kracht te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Sodaliet 

Sodaliet is een prachtige edelsteen met een diepblauwe kleur en witte aderen erin. Het wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden vanwege de eigenschappen die eraan worden toegeschreven, zoals het bevorderen van innerlijke rust, balans en zelfvertrouwen. Mensen geloven dat sodaliet kan helpen bij het verbeteren van communicatie en het creëren van harmonie in relaties. Het staat ook bekend om zijn verbinding met het keelchakra, wat kan bijdragen aan het versterken van spraakvaardigheid en expressie. Kortom, het dragen van sodaliet kan je helpen om beter te communiceren en meer innerlijke rust te ervaren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze staande Sodaliet perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en het zelfvertrouwen die de Sodaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Sodaliet cut base dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209535
1 Item