• Nieuw
Tijgerijzer ruw nr.03
search
  • Tijgerijzer ruw nr.03
  • Tijgerijzer ruw nr.03
  • Tijgerijzer ruw nr.03
  • Tijgerijzer ruw nr.03

Tijgerijzer ruw nr.03

€ 63,95
Inclusief belasting

Deze Tijgerijzer nr.03 heeft een afmeting van 6 x 18 x 18,5 cm en weegt 2640 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Tijgerijzer nr.03

Deze Tijgerijzer heeft een afmeting van 6 x 18 x 18,5 cm en weegt 2640 gram. De robuuste afmetingen en de unieke kleuren van deze steen maken het een opvallend stuk dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel waardevol is.

De werking van Tijgerijzer

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Tijgerijzer is een krachtige steen die bekend staat om zijn energieke eigenschappen. Het helpt effectief tegen (chronische) vermoeidheid, uitputting en moeheid door het stimuleren van de ijzeropname en het verbeteren van de opname van vitamine B. Deze steen heeft een positieve invloed op de vorming van rode bloedcellen en het transport van zuurstof door het lichaam, wat bijdraagt aan een verhoogde energie en vitaliteit.

Daarnaast vermindert Tijgerijzer angst en fobieën en ondersteunt het je bij het afsluiten van oude hoofdstukken en het starten van nieuwe beginselen. Dit maakt het een uitstekende steen voor momenten van verandering en transitie. Tijgerijzer bevordert ook de creativiteit en artistieke vaardigheden, en helpt bij het vinden van praktische oplossingen voor problemen en ingewikkelde vraagstukken.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek vlak ondersteunt Tijgerijzer de algemene gezondheid door de verbetering van de ijzeropname en de aanmaak van rode bloedcellen. Het kan bijdragen aan een vermindering van vermoeidheid en uitputting, en bevordert een algemeen gevoel van welzijn en energie.

Geologische Oorsprong

Tijgerijzer is een variëteit van ijzerhoudend kwarts die vaak wordt gekenmerkt door zijn levendige, gemarmerde kleuren die variëren van bruin tot goud en oranje. Deze steen wordt vaak gevonden in Australië en staat bekend om zijn sterke energetische eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Voeg de krachtige en energieke Tijgerijzer nr.03 toe aan je collectie. Bestel dit indrukwekkende stuk nu direct online en profiteer van de voordelen die deze steen biedt op het gebied van energie, creativiteit en transformatie.

8718561216793
1 Item