Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes
search
  • Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes
  • Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes
  • Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes
  • Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes

Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes

€ 11,00
Inclusief belasting

250 gram ruwe brokjes van Mokaiet uit Australië. De Mokaiet brokjes zijn ca. 3 – 10 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Mokaiet 250 gr. ruwe brokjes kopen

250 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Mokaiet. Deze ruwe Mokaiet stenen zijn ca. 3 tot 10 cm groot. De vindplaats van deze Mokaiet is Australië. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de ruwe Mokaiet brokjes

Ruwe mookaiet uit Australië heeft een breed scala aan werkingen en eigenschappen die kunnen bijdragen aan zowel spiritueel als fysiek welzijn. Mookaiet staat bekend om zijn krachtige aardende eigenschappen. Het helpt bij het verbinden met de energie van de aarde en bevordert gevoelens van stabiliteit, veiligheid en geborgenheid. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en angst en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust. Deze steen helpt bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede, en het bevorderen van een positieve mindset en welzijn. Mookaiet wordt beschouwd als een krachtige genezende steen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt bij het verlichten van fysieke kwalen zoals pijn, ontstekingen en spijsverteringsproblemen. Op emotioneel niveau kan het helpen bij het helen van trauma's, het loslaten van oude wonden en het bevorderen van innerlijke genezing.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Mokaiet brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en stabiliteit die de Mokaiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Mokaiet brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208071
15 Items