Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes
search
  • Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes
  • Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes
  • Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes
  • Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes

Pyriet B 500 gr. ruwe brokjes

€ 22,50
Inclusief belasting

500 gram ruwe brokjes van Pyriet in B-kwaliteit uit Mexico. De Pyriet brokjes zijn ca. 3 – 6 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Pyriet 500 gr. ruwe brokjes kopen

500 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Pyriet in B-kwaliteit. Deze ruwe Pyriet stenen zijn ca. 3 tot 6 cm groot. De vindplaats van deze Pyriet is Mexico. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de Pyriet ruwe brokjes

Pyriet uit Mexico staat bekend om zijn unieke eigenschappen en werkingen die zowel spiritueel als fysiek welzijn kunnen bevorderen. Pyriet staat bekend als de "steen van de wilskracht" vanwege zijn vermogen om energie en doorzettingsvermogen te stimuleren. Het kan helpen bij het vergroten van de fysieke kracht en het bevorderen van vitaliteit en uithoudingsvermogen. Pyriet staat ook bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het vormt een krachtig schild tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het kan de aura versterken en een gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden. Pyriet wordt vaak geassocieerd met welvaart en overvloed vanwege zijn gelijkenis met goud. Het wordt gebruikt om financiële kansen aan te trekken en te manifesteren. Het kan helpen bij het creëren van een mindset van overvloed en het aantrekken van materiële rijkdom.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Pyriet brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de geborgenheid en energie die de Pyriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Pyriet brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208088
18 Items