Que Sera Brazilië- ruwe brokjes- p-kg -Blauwe Rhyoliet-
search
  • Que Sera Brazilië- ruwe brokjes- p-kg -Blauwe Rhyoliet-

Que Sera Brazilië, ruwe brokjes, p/kg (Blauwe Rhyoliet)

€ 55,00
Inclusief belasting

1 kilo ruwe brokjes van de half-edelsteen Que-Sera, ca. 3-6 cm, gevonden in Brazilië.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Que Sera Brazilië ruwe brokjes kopen

Deze Que Sera brokjes zijn ca. 3 tot 6 cm in formaat, je ontvangt een kilo. Que Sera, of Blauwe Rhyoliet, wordt gevonden in Brazilië.

De werking van de Que sera ruwe brokjes

Que Sera steen wordt ook wel Blauwe Rhyoliet genoemd, en is een type ruwe edelsteen met specifieke eigenschappen en toepassingen. Emotionele balans: Blauwe rhyoliet wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van emotionele balans en stabiliteit. Het kan helpen om emoties te kalmeren en innerlijke rust te bevorderen. Communicatie: Deze steen wordt soms gebruikt om de communicatievaardigheden te verbeteren en misverstanden te verminderen. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en evenwichtige manier. Zelfacceptatie: Blauwe rhyoliet kan ondersteunen bij zelfreflectie en het bevorderen van zelfacceptatie. Het kan mensen helpen om hun eigen sterke punten en zwakheden te erkennen en te omarmen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Que sera brokjes helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfreflectie en acceptatie die de Que sera edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Que sera ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078575
16 Items

Datasheet

Edelsteen
Que Sera
Gewicht
1
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
1 kilo ruwe brokjes van de half-edelsteen Que-Sera
gevonden in Brazilië.