Libisch glas nr.01
search
  • Libisch glas nr.01
  • Libisch glas nr.01
  • Libisch glas nr.01
  • Libisch glas nr.01

Libisch glas nr.01

€ 52,95
Inclusief belasting

Ruw stukje van Libisch glas (woestijnglas) uit Libië / Egypte, deze is 6 gram en 2,2 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Libisch glas nr.01 kopen

Klein brokje van de half-edelsteen Libisch glas van 19 x 22 x 18 mm en 6 gram. De vindplaats van dit Libisch glas is het grensgebied van Libië en Egypte. Libisch glas is zeer zeldzaam, het is lastig te vinden omdat het in oorlogsgebied ligt. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of studeerkamer. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van ruw Libisch glas

Libisch glas, ook wel bekend als Libisch woestijnglas, is een zeldzaam en mysterieus mineraal afkomstig uit de Libische woestijn. Dit glas, dat vaak een prachtige goudgele kleur heeft, wordt beschouwd als een krachtige spirituele steen met een diepe connectie met het universum en de kosmische energieën. Het wordt vaak gezien als een steen van manifestatie, die helpt om je diepste verlangens en intenties in de fysieke werkelijkheid te brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Libisch glas perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de manifestatie of zetten van intenties die de Libisch glas halfedelsteen te bieden heeft? Bestel dit stukje Libisch glas nr.01 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216472
1 Item