• Nieuw
Obsidiaan mahonie ruw nr.03
search
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.03
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.03
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.03
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.03

Obsidiaan mahonie ruw nr.03

€ 36,30
Inclusief belasting

Obsidiaan mahonie ruw nr.03 uit Amerika, deze steen weegt 930 gram en is 14 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Obsidiaan Mahonie Ruw nr.03

Obsidiaan Mahonie Ruw nr.03 is een krachtig en beschermend mineraal, afkomstig uit Amerika. Dit bijzondere stuk weegt 930 gram en heeft een afmeting van 14 cm, waardoor het een indrukwekkende aanwinst is voor elke collectie. De natuurlijke, ruwe vorm van mahonie obsidiaan benadrukt de aardse, diepe energie van deze steen.

De werking van Mahonie Obsidiaan

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Mahonie obsidiaan is een steen die je helpt om gevoelens van onwaardigheid los te laten en stimuleert je om je volledige potentieel te vervullen. Deze steen ondersteunt je bij het loslaten van zelfopgelegde beperkingen, evenals die welke je hebt geërfd via je DNA. Het bevordert zelfacceptatie en geeft je de moed om verder te groeien zonder remmingen.

Obsidiaan Mahonie biedt ook krachtige bescherming tegen negatieve energieën, of deze nu afkomstig zijn van mensen uit je omgeving of van entiteiten die je energie proberen te verlagen. Deze steen helpt je om je grenzen te beschermen en in balans te blijven, zelfs wanneer je geconfronteerd wordt met uitdagende situaties.

Creatieve en Seksuele Energie

Daarnaast bevordert mahonie obsidiaan de doorstroming van creatieve energieën. Het is een uitstekende steen voor mensen die hun creativiteit willen ontwikkelen of versterken. Wat betreft je seksualiteit helpt de steen je om je meer open te stellen, schaamte los te laten en eventuele beperkingen te doorbreken. Dit maakt het een ideale steen voor wie zoekt naar emotionele bevrijding en persoonlijke groei.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau kan mahonie obsidiaan bijdragen aan een verbeterde energiedoorstroming in het lichaam. Het helpt bij het verminderen van spanningen en ondersteunt een gezonde seksuele energie. De steen wordt ook vaak gebruikt om de algehele vitaliteit te bevorderen en het lichaam te beschermen tegen energetische aanvallen.

Geologische Oorsprong

Obsidiaan Mahonie is een vulkanisch glas dat ontstaat door de snelle afkoeling van lava. De mahonievariant van obsidiaan heeft een rijke, aardse kleur en is afkomstig uit Amerika, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige obsidiaan. De ruwe vorm van dit specifieke stuk benadrukt de kracht en aardse energie van de steen, waardoor het een prachtig decoratief en spiritueel object is.

Disclaimer

Hoewel Mahonie Obsidiaan talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Obsidiaan Mahonie Ruw nr.03 toe aan je collectie en ervaar de krachtige beschermende en bevrijdende energie van deze bijzondere steen. Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen negatieve invloeden, emotionele bevrijding of een boost voor je creativiteit, deze steen biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van mahonie obsidiaan je leven verrijken!

8718561217288
1 Item