Opaal Andes 100 gr- ruwe brokjes
search
  • Opaal Andes 100 gr- ruwe brokjes

Opaal Andes 100 gr. ruwe brokjes

€ 17,60
Inclusief belasting

Opaal Andes uit Peru, ruwe brokjes in minimaatjes van 5 tot 20 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaal andes 100 gram ruwe brokjes kopen

Klein ruwe brokjes van de half-edelsteen Roze Opaal, ook wel Andes Opaal genoemd. De vindplaats van Opaal is Peru, de brokjes zijn klein, tussen ca 1 en 3 cm. 

De werking van de Andes opaal ruwe brokjes

Liefde en emoties: Roze opaal, inclusief de variant uit de Andes, wordt beschouwd als een steen die verbonden is met liefde, emoties en relaties. Het wordt vaak gebruikt om liefdevolle energie te bevorderen, zowel voor zelfliefde als voor het koesteren van liefdevolle relaties met anderen. Emotionele genezing: Deze opaalvariëteit staat bekend om zijn vermogen om emotionele wonden te helen en innerlijke vrede te bevorderen. Het kan helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen, verdriet en negatieve emoties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Opaal Andes brokjes helemaal bij jouw project? Of heb jij behoefte aan de innerlijke vrede en liefdevolle energie die de Opaal Andes edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Opaal Andes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561080486
12 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaal
Gewicht
0
1
Kleur
Roze
Herkomst
Peru
Omschrijving
Opaal Andes Peru
ruwe brokjes in minimaatjes van 5 tot 20 gram.