Linariet ruw stuk nr.01
search
  • Linariet ruw stuk nr.01
  • Linariet ruw stuk nr.01
  • Linariet ruw stuk nr.01
  • Linariet ruw stuk nr.01

Linariet ruw stuk nr.01

€ 17,50
Inclusief belasting

Ruw stukje Linariet uit Spanje, deze is 7,5 cm groot en 191 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Linariet ruw nr.01 kopen

Bijzonder ruw stukje van de half-edelsteen Linariet van 7,5 x 6 x 4 cm en 191 gram. De vindplaats van deze Linariet is Spanje. Uniek stukje om je interieur mee te decoreren en zo van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruw Linariet

Een ruwe linariet uit Spanje heeft een bijzondere spirituele werking die diep geworteld is in de natuurlijke en culturele rijkdommen van het land. Linariet, een zeldzame en opvallend mooie steen, staat bekend om zijn intense blauwe kleur en krachtige energetische eigenschappen. De spirituele werking van een ruwe linariet begint met zijn vermogen om diepe emotionele genezing en balans te bevorderen. Deze steen helpt bij het verlichten van stress, angst en depressie door negatieve energieën te absorberen en te transformeren in positieve vibraties. Dit maakt linariet een uitstekende steen voor mensen die emotioneel welzijn en stabiliteit zoeken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze linariet steen perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stressverlichting of emotionele genezing die de linariet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de linariet ruw nr.01 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215314
1 Item