Lepidoliet 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Lepidoliet 250 gr- ruwe brokjes
  • Lepidoliet 250 gr- ruwe brokjes
  • Lepidoliet 250 gr- ruwe brokjes
  • Lepidoliet 250 gr- ruwe brokjes

Lepidoliet 250 gr. ruwe brokjes

€ 11,00
Inclusief belasting

250 gram Lepidoliet brokjes, de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm in formaat. De vindplaats van Lepidoliet is Madagaskar.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram lepidoliet brokjes kopen

Een zakje met 250 gram Lepidoliet brokjes, de vindplaats is Madagaskar. Deze Lepidoliet ruwe brokjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot en hebben een mooie paarse kleur.

De werking van de lepidoliet brokjes 250 gram

Het mineraal Lepidoliet is een paarse of roze lithiummica die soms in ruwe brokjes wordt verkocht en wordt geassocieerd met verschillende spirituele eigenschappen en werkingen. Hier zijn enkele van de spirituele aspecten die aan lepidoliet worden toegeschreven: Kalmerende en rustgevende energie: Lepidoliet wordt vaak gezien als een kalmerende steen die helpt bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties. Het wordt gebruikt om een gevoel van innerlijke rust en kalmte te bevorderen. Emotionele heling: Deze steen wordt geassocieerd met emotionele heling en het loslaten van emotionele bagage. Het kan helpen bij het verlichten van verdriet, trauma en andere emotionele blokkades.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe brokjes helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de emotionele heling en rust die de Lepidoliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de lepidoliet ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561199799
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Lepidoliet
Gewicht
0
25
Kleur
Paars
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
250 gram Lepidoliet brokjes
de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm in formaat. De vindplaats van Lepidoliet is Madagaskar.