• Nieuw
Libisch glas nr.03
search
  • Libisch glas nr.03
  • Libisch glas nr.03
  • Libisch glas nr.03
  • Libisch glas nr.03

Libisch glas nr.03

€ 54,75
Inclusief belasting

Ruw stukje van Libisch glas (woestijnglas) uit Libië / Egypte, deze is 3,3 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Libisch Glas nr. 03

Libisch Glas, een mysterieus en fascinerend mineraal, is een van de meest intrigerende edelstenen die de aarde ons te bieden heeft. Deze bijzondere steen, die zijn oorsprong vindt in de woestijnen van Egypte, heeft een unieke compositie en uitstraling die het tot een gewild verzamelobject maakt.

De Werkingen van Libisch Glas

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Libisch Glas staat bekend om zijn krachtige energetische eigenschappen. Het bevordert spirituele groei en intuïtie, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar diepere zelfkennis en innerlijke wijsheid. Deze steen helpt je om contact te maken met je hogere zelf en ondersteunt je bij het doorbreken van persoonlijke blokkades en beperkingen. Libisch Glas stimuleert ook een gevoel van eenheid en verbondenheid met het universum, wat je kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans.

Bovendien kan deze edelsteen bevorderend werken voor zelfacceptatie en het omarmen van je ware potentieel. Het ondersteunt je bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een positieve levenshouding. Libisch Glas helpt je om je eigen kracht te erkennen en moedigt je aan om je dromen na te jagen zonder angst of twijfels.

Fysieke Eigenschappen

Hoewel Libisch Glas vooral bekend staat om zijn spirituele voordelen, wordt het ook gewaardeerd om zijn fysieke helende eigenschappen. De steen wordt vaak geassocieerd met het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van algemene gezondheid en welzijn. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst, waardoor het bijdraagt aan een algehele verbetering van je fysieke en emotionele toestand.

Geologische Oorsprong

Libisch Glas ontstaat door de impact van meteorieten op het zand in de Egyptische woestijn. Deze unieke vorming geeft de steen zijn karakteristieke glasachtige uiterlijk en groene kleur. Het natuurlijke proces van vitrificatie resulteert in een bijzondere structuur die zowel visueel als energetisch opmerkelijk is.

Bestel Direct Online

Libisch Glas nr. 03 is niet alleen een esthetisch indrukwekkende steen, maar ook een krachtige bondgenoot op je spirituele reis. Of je nu op zoek bent naar versterking van je intuïtie, emotionele heling, of simpelweg een schitterend stuk voor je collectie, Libisch Glas biedt een unieke combinatie van schoonheid en kracht. Voeg deze bijzondere steen toe aan je collectie en ervaar de krachtige energie en diepgaande impact die het te bieden heeft.

8718561216496
1 Item