Kyaniet blauw ruw op voet nr.08
search
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.08
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.08
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.08
  • Kyaniet blauw ruw op voet nr.08

Kyaniet blauw ruw op voet nr.08

€ 212,00
Inclusief belasting

Mooi ruw stuk blauwe Kyaniet op een zwarte voet. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kyaniet blauw ruw op voet nr.8 kopen 

Ruw stuk van blauwe kyaniet op een zwarte voet. Het stuk is 8 x 6 x 23 cm en weegt ca. 1,18 kg. De vindplaats van de Kyaniet is Brazilië. 

Mooi interieur stuk! Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de Kyaniet ruw 

Blauwe Kyaniet (Distheen), vooral als ruwe steen uit Brazilië, wordt vaak gezien als een krachtige steen met spirituele eigenschappen. Deze steen wordt geassocieerd met helderheid van geest en innerlijk inzicht. Blauwe Kyaniet kan helpen bij het loslaten van verwarring, twijfel en mentale blokkades, waardoor je een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen kunt bereiken. Dit bevordert verbeterde besluitvorming, zelfbewustzijn en spirituele groei. Daarnaast staat Blauwe Kyaniet bekend om zijn vermogen om negatieve energieën af te weren en de aura te beschermen. Het creëert een beschermend schild rond de drager, waardoor je beschermd wordt tegen negatieve invloeden, psychische aanvallen en energetische vampiers, wat zorgt voor een gevoel van veiligheid en welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze ruwe Kyaniet perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het loslaten van mentale blokkades en de aurabescherming die de Kyaniet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Kyaniet op voet nr. 8 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210531
1 Item