• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.13
search
  • Hematiet ruw stuk nr.13
  • Hematiet ruw stuk nr.13
  • Hematiet ruw stuk nr.13
  • Hematiet ruw stuk nr.13

Hematiet ruw stuk nr.13

€ 14,05
Inclusief belasting

Deze Hematiet heeft een afmeting van 4 x 6 x 7,5 cm en weegt 288 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.13

Ontdek de unieke charme van dit ruw Hematiet stuk uit Marokko. Met een afmeting van 4 x 6 x 7,5 cm en een gewicht van 288 gram, is dit een krachtig voorbeeld van de aardende eigenschappen van Hematiet. Je ontvangt precies het stuk dat op de foto te zien is, met al zijn natuurlijke texturen en karakteristieken.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is de meest effectieve edelsteen voor aarding en het verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam, wat bijdraagt aan het herstellen van harmonie en vrede. Deze steen heeft krachtige aardende en beschermende eigenschappen, en helpt bij het verkrijgen van zelfvertrouwen en positieve energie. Hematiet bevordert praktisch denken, helpt bij het accepteren van fouten en brengt het auraveld weer in balans. De steen bezit zowel mannelijke als vrouwelijke polariteiten, en balanceert yin en yang, positief en negatief. Het versterkt moed, wilskracht en zelfrespect, en vermindert zorgen en stress.

Fysieke Eigenschappen

Hematiet ondersteunt niet alleen op emotioneel en spiritueel vlak, maar heeft ook voordelen voor je fysieke welzijn. Het bevordert een goede bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem en helpt bij het verlichten van symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn. De steen stimuleert vitaliteit en energie, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.

Geologische Oorsprong

Hematiet is een mineraal dat zijn naam ontleent aan het Griekse woord ‘haima,’ wat bloed betekent, vanwege de rode kleur van sommige varianten. Dit ruwe stuk is afkomstig uit Marokko en toont de robuuste schoonheid van dit krachtige mineraal.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ben je op zoek naar een krachtige steen voor aarding en zelfvertrouwen? Bestel dan dit Hematiet Ruw Stuk nr.13 nu direct online en ervaar zelf de balans en positieve energie die deze bijzondere steen je kan bieden.

8718561216915
1 Item