Jaspis landschap 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Jaspis landschap 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis landschap 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis landschap 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis landschap 250 gr- ruwe brokjes

Jaspis landschap 250 gr. ruwe brokjes

€ 15,50
Inclusief belasting

250 gram ruwe landschapsjaspis brokjes, formaat ca. 3-6 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram ruwe brokjes jaspis landschap kopen

Een zakje met 250 gram ruwe brokjes Jaspis Landschap, het formaat is ca. 3 tot 6 cm. Jaspis landschap wordt ook wel Picture Jaspis genoemd.

De werking van de 250 gram ruwe jaspis landschap 

Ruwe Jaspis Landschap behoudt de kenmerkende werking van deze steen in zijn ruwe vorm. Deze ruwe stukken kunnen een krachtige verbinding met de natuur en aardende eigenschappen bevatten, net als de getrommelde varianten.

De werking van ruwe Jaspis Landschap is gerelateerd aan het bevorderen van stabiliteit en balans. Het kan helpen bij het aarden van energieën, waardoor een gevoel van rust en kalmte ontstaat. Door de natuurlijke patronen en landschappen in deze ruwe stenen kunnen ze dienen als herinnering aan de schoonheid van de natuur, wat kan bijdragen aan een gevoel van sereniteit en verbondenheid.

Net als bij de getrommelde stenen kan ruwe Jaspis Landschap de creativiteit stimuleren en inspiratie bieden. Het kan een bron van nieuwe perspectieven zijn, wat de verbeelding voedt en helpt bij het vinden van creatieve oplossingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Jaspis landschap brokjes helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de welzijn en rust die de Jaspis landschap edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Jaspis landschap dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201218
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Geel
Herkomst
India
Omschrijving
250 gram ruwe landschapsjaspis brokjes
formaat ca. 3-6 cm.