• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.20
search
  • Hematiet ruw stuk nr.20
  • Hematiet ruw stuk nr.20
  • Hematiet ruw stuk nr.20
  • Hematiet ruw stuk nr.20

Hematiet ruw stuk nr.20

€ 15,75
Inclusief belasting

Dit bijzondere ruwe Hematiet stuk uit Marokko heeft afmetingen van 5 x 4,5 x 10 cm en weegt 291 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.20

Dit bijzondere ruwe Hematiet stuk uit Marokko heeft afmetingen van 5 x 4,5 x 10 cm en weegt 291 gram. Met zijn robuuste vorm en indrukwekkende uitstraling is het een waardevolle toevoeging aan elke mineralenverzameling, en je ontvangt precies het stuk dat op de foto staat.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is een van de meest effectieve edelstenen voor aarding en het verwijderen van negatieve energieën uit je lichaam. Het bevordert de harmonie en vrede in je innerlijk. De steen staat bekend om zijn krachtige aardende en beschermende eigenschappen. Hematiet stimuleert zelfvertrouwen en positieve energie, en helpt je om praktisch te denken en fouten te accepteren. Het brengt evenwicht in je auraveld en bezit zowel de mannelijke als vrouwelijke polariteiten, yin en yang, en de balans tussen positief en negatief. Hierdoor versterkt de steen moed, wilskracht en zelfrespect, terwijl het ook helpt om zorgen en stress te verminderen.

Fysieke Eigenschappen

Naast zijn emotionele en spirituele voordelen ondersteunt Hematiet ook de bloedsomloop en het immuunsysteem. Het helpt bij het verlichten van symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

Geologische Oorsprong

Hematiet uit Marokko toont de robuuste en krachtige uitstraling van deze edelsteen. De naam "Hematiet" is afgeleid van het Griekse woord ‘haima,’ wat bloed betekent, vanwege de mogelijke rode tinten in sommige varianten van de steen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ontdek de krachtige aardende en beschermende eigenschappen van dit Hematiet Ruw Stuk nr.20. Bestel het direct online en voeg deze unieke edelsteen toe aan je collectie om te profiteren van zijn vele voordelen voor je welzijn en balans.

8718561216984
1 Item