Bergkristal Arkansas ruw A nr.13
search
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.13
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.13
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.13
  • Bergkristal Arkansas ruw A nr.13

Bergkristal Arkansas ruw A nr.13

€ 229,00
Inclusief belasting

Dit indrukwekkende ruwe stuk bergkristal komt uit Arkansas. Het mooie stuk weegt, 1085 gram en de afmetingen zijn 14 x 10 x 6,5 cm. Bestel direct online!

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Bergkristal Arkansas ruw nr.13 kopen

Dit indrukwekkende ruwe stuk bergkristal komt uit Arkansas. Het mooie stuk weegt, 1085 gram en de afmetingen zijn 14 x 10 x 6,5 cm. Bestel direct online! Je ontvangt precies de steen die je op de foto ziet.

De werking van Bergkristal

Bergkristal, ook bekend als helder kwarts, is een van de krachtigste en veelzijdige kristallen die er bestaan. Deze steen staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Wanneer je dit indrukwekkende stuk bergkristal vasthoudt, voel je meteen de krachtige en helende energie die het uitstraalt. Bergkristal werkt als een natuurlijke energiefilter en kan negatieve energieën absorberen, opslaan, vrijgeven en reguleren.

Op spiritueel vlak is bergkristal een steen van helderheid en bewustzijn. Het helpt om je geest te zuiveren en je gedachten te ordenen, wat leidt tot verbeterde concentratie en focus. Bergkristal versterkt de werking van andere kristallen en kun je spirituele ontwikkeling en intuïtie bevorderen. Het creëert een diepe verbinding met je hogere zelf en de universele energie, waardoor je inzichten en wijsheid kunt ontvangen.

Bergkristal uit Arkansas staat ook bekend om zijn vermogen om de aura te reinigen en te beschermen, wat zorgt voor een gevoel van evenwicht en harmonie. Deze steen kun je energieniveau verhogen en je immuunsysteem versterken, waardoor je je fysiek en mentaal vitaler voelt. Bergkristal is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een rustige en gefocuste staat van zijn te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de zuiverende en versterkende kracht van deze Bergkristal uit Arkansas? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb je behoefte aan de helderheid en energie die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal Arkansas ruw nr.13, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en beschermen.

8718561215079
1 Item