Béta kwarts 50 gr- ruwe kristallen
search
  • Béta kwarts 50 gr- ruwe kristallen

Béta kwarts 50 gr. ruwe kristallen

€ 13,75
Inclusief belasting

Een zakje met daarin 50 gram béta kwarts kristalletjes uit Madagaskar, ze zijn ca. 5-10 mm groot. Bestel direct online.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Béta kwarts 50 gr. ruwe kristallen kopen 

Een zakje met daarin 50 gam béta kwarts kristallen. De vindplaats van deze Béta kwarts is Madagaskar. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in je kristal grid. Let op! De dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek.

De werking van de ruwe Béta kwarts

Bèta kwarts kristallen worden vaak beschouwd als krachtige hulpmiddelen voor spirituele groei en genezing. Ze hebben een unieke energie die kan helpen bij het stimuleren van helderheid, focus en spirituele verbinding. 

Hogere bewustzijnstoestanden: Bèta kwarts kristallen worden geassocieerd met het bevorderen van hogere bewustzijnstoestanden. Ze kunnen helpen bij meditatie en spirituele praktijken door de geest te kalmeren en in staat te stellen diepere niveaus van bewustzijn te bereiken.

Versterking van intuïtie: Deze kristallen staan erom bekend de intuïtie te versterken en te verbeteren. Ze kunnen helpen om de innerlijke stem beter te horen en te begrijpen, waardoor men beter in staat is om hun innerlijke wijsheid te volgen.

Helende eigenschappen: Bèta kwarts kristallen worden vaak gebruikt voor helende doeleinden, zowel op fysiek als op emotioneel niveau. Ze kunnen helpen bij het balanceren van energieën in het lichaam en het loslaten van blokkades die de genezing belemmeren.

Bescherming en zuivering: Deze kristallen worden ook gebruikt voor bescherming en zuivering van negatieve energieën. Ze kunnen ruimtes reinigen en beschermen tegen negatieve invloeden, waardoor een gevoel van rust en harmonie wordt bevorderd.

Versterking van spirituele verbinding: Bèta kwarts kristallen worden vaak gebruikt om de verbinding met hogere spirituele rijken te versterken. Ze kunnen helpen bij het ontvangen van boodschappen van hogere gidsen en het verkennen van spirituele dimensies.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Béta kwarts perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke wijsheid en harmonie die de Béta kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Béta kwarts ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206534
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Béta kwarts
Gewicht
0
05
Kleur
Geel / lila
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Béta kwarts ruw kristal los van ca. 5 tot 10 mm.
Werking
Béta kwarts werkt tegen depressies
hoofdpijnen en migraine. De steen werkt tegen dwangmatig denken. Rhodiziet sterkt de ogen en is goed voor het centrale zenuwstelsel. Rhodiziet is een sterke meditatie steen.
somberheid