Bergkristal split 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Bergkristal split 250 gr- ruwe brokjes

Bergkristal split 250 gr. ruwe brokjes

€ 13,75
Inclusief belasting

250 gram ruwe splitsteentjes van Bergkristal, ca. 5 tot 15 mm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal split ruwe brokjes 250 gram kopen

Een zakje gevuld met 250 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Bergkristal in splitformaat van ca. 5 tot 15 mm groot. Gebruik de Bergkristal brokjes voor kaarsen, orgonite, mozaiëk of een ander leuk project. 

De werking van de Bergkristal split ruwe brokjes

Een ruw gespleten brokje bergkristal is een kleine, onbewerkte stukje bergkristal. Bergkristal is een heldere, kleurloze variant van kwarts en staat bekend om zijn zuiverheid en helderheid. Ruwe split brokjes zijn meestal stukjes bergkristal die in kleinere fragmenten zijn gespleten of gebroken, waardoor ze een ruwe en natuurlijke uitstraling behouden.

Bergkristal wordt vaak geassocieerd met spirituele en energetische eigenschappen. Het wordt beschouwd als een krachtige energieversterker en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder:

Versterking van intenties: Het wordt gebruikt om de kracht van intenties en affirmaties te vergroten. Mensen dragen vaak bergkristal bij zich of houden het vast tijdens meditatie om hun intenties te versterken.

Chakra-werk: Bergkristal wordt geassocieerd met het harmoniseren van alle chakra's en het stimuleren van een vrije stroom van energie door het lichaam.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bergkristal helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kracht en balans die de Bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal 250 gram split brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561196156
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
250 gram ruwe splitsteentjes van Bergkristal
ca. 5 tot 15 mm.