• Nieuw
Aventurijn groen ruw nr.02
search
  • Aventurijn groen ruw nr.02
  • Aventurijn groen ruw nr.02
  • Aventurijn groen ruw nr.02
  • Aventurijn groen ruw nr.02

Aventurijn groen ruw nr.02

€ 74,85
Inclusief belasting

Aventurijn groen ruw nr.02 uit Brazilië, deze steen weegt 1,331 kg en is 13 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Aventurijn Groen Ruw nr.02

Aventurijn Groen Ruw nr.02 is een prachtig stuk uit Brazilië, met een gewicht van 1,331 kg en een grootte van 13 cm. Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om blijdschap, optimisme en levenslust te bevorderen. Groene aventurijn is een krachtige en gebruiksvriendelijke steen die je zelfvertrouwen versterkt, vooral in nieuwe situaties, en je helpt om met de ups en downs van het leven om te gaan.

De werking van Aventurijn Groen

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Groene aventurijn is een steen die veel mensen als een geluksbrenger ervaren. Hij zorgt ervoor dat je je gelukkiger en levenslustiger voelt, en versterkt je zelfvertrouwen in nieuwe situaties. Deze steen helpt je om optimistisch te blijven, zelfs wanneer je te maken hebt met tegenslagen. Aventurijn ondersteunt je bij het manifesteren van voorspoed en het bereiken van je doelen, en is daarom een populaire steen voor wie op zoek is naar geluk en succes in het leven.

De energie van groene aventurijn is zacht en kalmerend, wat het een ideale steen maakt voor mensen die behoefte hebben aan emotionele balans en stabiliteit. Het helpt je om de positieve kanten van het leven te zien en om met veerkracht om te gaan met uitdagingen.

Fysieke Eigenschappen

Groene aventurijn is ook bekend om zijn versterkende werking op het lichaam. De steen bevordert een gezonde energiestroom en helpt om blokkades op te heffen, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn. Het is een steen die je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en spiritueel versterkt, waardoor je je meer in balans voelt.

Geologische Oorsprong

Deze specifieke groene aventurijn is afkomstig uit Brazilië, een land dat bekend staat om zijn hoogwaardige edelstenen. De ruwe afwerking van dit stuk benadrukt de natuurlijke schoonheid van de steen, waardoor het een krachtig en decoratief object is voor elke spirituele of meditatieve ruimte.

Disclaimer

Hoewel aventurijn talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Aventurijn Groen Ruw nr.02 toe aan je collectie en ervaar de vreugde, het optimisme en het zelfvertrouwen dat deze krachtige steen te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, geluk, of gewoon een prachtig decoratief object, deze groene aventurijn biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Aventurijn Groen je leven verrijken!

8718561217578
1 Item