Bariet - Calciet - Chalcopyriet ruw nr-1
search
  • Bariet - Calciet - Chalcopyriet ruw nr-1
  • Bariet - Calciet - Chalcopyriet ruw nr-1
  • Bariet - Calciet - Chalcopyriet ruw nr-1
  • Bariet - Calciet - Chalcopyriet ruw nr-1

Bariet / Calciet / Chalcopyriet ruw nr.1

€ 133,00
Inclusief belasting

Ruw stukje edelsteen, combinatie van Bariet, Calciet en Chalcopyriet, 342 gram en 11,5 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bariet Calciet Chalcopyriet nr.1 kopen

Prachtig stukje ruwe Bariet met Calciet en Chalcopyriet uit Marokko. Deze half-edelsteen is 342 gram en 11,5 x 8,5 x 5 cm en heeft bijzondere kristallen.


De werking van de Bariet en Chalcopyriet nr.1 edelsteen

Bariet, ook bekend als bariet, is een mineraal dat bestaat uit bariumsulfaat (BaSO4). Het heeft diverse toepassingen in de industrie, medische wetenschap en wordt gebruikt in spirituele praktijken. Emotionele Balans: In de spirituele wereld wordt bariet soms gebruikt voor het bevorderen van emotionele balans en het reinigen van negatieve energie. Meditatie en Bewustzijn: Het wordt ook gebruikt om hogere bewustzijnsniveaus te bereiken tijdens meditatie en om intuïtie te versterken. Dromen en Innerlijke Visie: Sommige mensen gebruiken bariet om dromen te versterken en innerlijke visie en inzicht te ontwikkelen.

Chalcopyriet, een koperijzerdisulfide mineraal met de chemische formule CuFeS2, staat ook bekend als koperkies. Energie en Creativiteit: In de spirituele wereld wordt aangenomen dat chalcopyriet helpt bij het verhogen van energieniveaus en het stimuleren van creativiteit. Chakra Healing: Het wordt geassocieerd met het kruinchakra en zou helpen bij het openen van dit chakra, waardoor spirituele groei wordt bevorderd. Meditatie en Intuïtie: Sommige mensen gebruiken chalcopyriet tijdens meditatie om intuïtie te versterken en persoonlijk inzicht te verkrijgen. Verwijderen van Energieblokkades: Er wordt gedacht dat het kan helpen bij het verwijderen van energieblokkades in het lichaam en het bevorderen van een gevoel van welbevinden.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!


Bestel direct online

Past deze Bariet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de reiniging en creativiteit die deze Bariet te bieden heeft? Bestel de ruwe Bariet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561199126
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bariet / Calciet / Chalcopyriet
Gewicht
0
342
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Marokko
Omschrijving
5 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko.
342 gram en 11
Calciet en Chalcopyriet
Ruw stukje edelsteen
combinatie van Bariet