Ulexiet Marokko brokje ruw
search
  • Ulexiet Marokko brokje ruw
  • Ulexiet Marokko brokje ruw

Ulexiet Marokko brokje ruw

€ 4,50
Inclusief belasting

Ruwe edelsteen, Ulexiet brokje, vindplaats Marokko, ca. 4 tot 5 cm brokjes. Wordt ook wel TV-steen, televisiesteen, of heldere Seleniet genoemd.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Ruw Ulexiet brokje, vindplaats Marokko, ca. 4 tot 5 cm brokjes. Wordt ook wel TV-steen, televisiesteen, of heldere Seleniet genoemd.

 

Ulexiet versterkt de intuïtie, het empathische vermogen en activeert dromen en visioenen. De steen heeft een positieve werking op de ogen en versterkt de zenuwen. Ulexiet werkt opbouwend, activeert en bevordert de concentratie, helpt je focussen. Ulexiet werkt tegen depressie en negatieve geestelijk energieën. Hij heeft een heilzame werking op oogziekten en misselijkheid.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

1000000040395
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Ulexiet
Gewicht
0
25
Kleur
Wit
Omschrijving
Ruw Ulexiet brokje
ca. 4 tot 5 cm brokjes. Wordt ook wel TV-steen
of heldere Seleniet genoemd.
televisiesteen
vindplaats Marokko
Werking
Ulexiet versterkt de intuïtie
activeert en bevordert de concentratie
helpt je focussen. Ulexiet
het empathische vermogen en activeert dromen en visioenen. De steen heeft een positieve werking op de ogen en versterkt de zenuwen. Ulexiet werkt opbouwend