Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12
search
  • Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12
  • Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12
  • Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12
  • Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12

Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12

€ 46,75
Inclusief belasting

Ruwe Roseliet op kwarts uit Marokko, hij is 7 cm in formaat en weegt 187 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Roseliet op kwarts ruw stuk nr.12 kopen

Ruw gekristalliseerd stukje van de half-edelsteen Roseliet op kwarts. Deze ruwe steen is 187 gram en is 7 x 6 x 3,5 cm. De vindplaats van deze Roseliet is Marokko. Prachtig Roseliet mineraal om bijv. ter decoratie in je slaapkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Roseliet is een combinatie van Wendwilsoniet en Erytriet. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van ruwe Roseliet op kwarts 

Roseliet is een zeldzame en prachtige edelsteen die bekend staat om zijn spirituele werking en helende eigenschappen. Deze steen, met zijn zachte roze en rode tinten, is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een diepe verbinding met het hartchakra. Roseliet resoneert sterk met het hartchakra, het centrum van liefde en mededogen. Het helpt bij het openen en genezen van het hart, waardoor liefdevolle energie vrij kan stromen. Dit bevordert zelfliefde, acceptatie en harmonieuze relaties met anderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende roseliet stuk perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de liefde of acceptatie die de roseliet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk roseliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210005
1 Item