Toermalijn groen in Kwarts nr.02
search
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.02
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.02
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.02
  • Toermalijn groen in Kwarts nr.02

Toermalijn groen in Kwarts nr.02

€ 270,00
Inclusief belasting

Een indrukwekkende, natuurlijk gevormde combinatie van Toermalijn Groen in Kwarts. Dit exemplaar heeft afmetingen van 5 x 6 x 7 cm en weegt 300 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Toermalijn Groen in Kwarts nr.02 kopen

Een indrukwekkende, natuurlijk gevormde combinatie van Toermalijn Groen in Kwarts. Dit exemplaar heeft afmetingen van 5 x 6 x 7 cm en weegt 300 gram. Je ontvangt de exacte steen die op de foto wordt weergegeven.

De werking van de Toermalijn Groen in Kwarts

Een ware collectors item en een lust voor het oog.

Toermalijn Groen in Kwarts is een krachtige combinatie die zowel bescherming als genezing biedt. Spiritueel gezien helpt Toermalijn Groen je om je hartchakra te openen en emotionele balans en innerlijke rust te bevorderen. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te neutraliseren en positieve energie te versterken, wat bijdraagt aan een sfeer van harmonie en welzijn. Deze steen stimuleert ook de C en helpt je bij het bereiken van je doelen en ambities door creativiteit en motivatie te bevorderen. Ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, helpt het een diepe verbinding met de natuur te bevorderen en versterkt het je spirituele bewustzijn.

Kwarts versterkt de eigenschappen van groene Toermalijn en dient als een krachtige versterker van energie, waardoor de algehele werking van de steen wordt geoptimaliseerd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Is deze groene Toermalijn in Kwarts de perfecte aanvulling op jouw interieur, praktijk of winkel? Of zoek je naar de beschermende en helende eigenschappen die deze bijzondere edelsteen te bieden heeft? Bestel Toermalijn Groen in Kwarts nr.02 dan direct online en ervaar zelf de krachtige steun die deze unieke steen kan bieden.

8718561214775
1 Item