Woestijnroos ruw nr.08
search
  • Woestijnroos ruw nr.08
  • Woestijnroos ruw nr.08
  • Woestijnroos ruw nr.08
  • Woestijnroos ruw nr.08

Woestijnroos ruw nr.08

€ 95,00
Inclusief belasting

Ruw stuk Woestijnroos uit Mexico. De Woestijnroos is 26 x 13 x 10 cm en weegt 1,90 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Woestijnroos ruw nr.08 kopen

Mooie Woestijnroos van 26 x 13 x 10 cm en weegt ca. 1,90 kg. het stuk is afkomstig uit Mexico. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Woestijnroos

Woestijnroos geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Woestijnroos heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie. Woestijnroos helpt tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voorweeën. Woestijnroos kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeemvorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Woestijnroos helpt je om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze roos helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de vrolijkheid en vitaliteit die de Woestijnroos halfedelsteen te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216564
1 Item