• Nieuw
Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04
search
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04

€ 195,00
Inclusief belasting

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.04 uit Marokko, deze weegt 438 gram en is 14 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.04

Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.04 is een bijzondere combinatie die de krachten van Dolomiet, Malachiet en Seleniet verenigt in een handige sprayvorm. Deze unieke mix biedt een scala aan spirituele en helende voordelen, ideaal voor zowel dagelijkse verfrissing als diepgaande energetische reiniging.

De werking van Dolomiet Malachiet met Selenietspray

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Deze krachtige combinatie biedt een harmonieuze balans tussen drie belangrijke mineralen. Dolomiet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het bevorderen van innerlijke rust. Het helpt bij het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van stabiliteit. Malachiet, met zijn opvallende groene kleur, ondersteunt emotionele transformatie en helpt bij het loslaten van negatieve energieën en oude blokkades. Seleniet werkt als een krachtige energiezuiveraar en versterker, wat helpt bij het bevorderen van helderheid en het oplossen van energetische blokkades.

Samen bevorderen deze mineralen een diepere spirituele verbinding en emotionele balans. Ze helpen je om oude patronen te doorbreken, je intuïtie te versterken en een positiever emotioneel welzijn te ervaren.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau ondersteunt deze spray verschillende aspecten van gezondheid en welzijn. Dolomiet bevordert de gezondheid van botten en tanden, terwijl Malachiet kan bijdragen aan een betere circulatie en immuunfunctie. Seleniet draagt bij aan de algemene energetische balans van het lichaam en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een gezonde huid.

Geologische Oorsprong

Dolomiet, Malachiet en Seleniet zijn drie bijzondere mineralen die wereldwijd worden gevonden. Dolomiet komt voor in kalksteenformaties, Malachiet is een koperhoudende mineraal met zijn kenmerkende groene kleur, en Seleniet is een transparante kristal die bekend staat om zijn reinigende eigenschappen. De combinatie van deze mineralen in een sprayvorm maakt het een veelzijdig en waardevol product voor elke mineralenliefhebber.

Disclaimer

Hoewel de Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.04 veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Deze informatie is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.04 toe aan je collectie en ervaar de krachtige synergie van deze drie bijzondere mineralen. Of je nu op zoek bent naar spirituele helderheid, emotionele balans of een boost voor je welzijn, deze spray biedt het allemaal. Bestel nu online en ontdek de voordelen van deze unieke combinatie!

8718561216632
1 Item