Danburiet met kristallisaties nr.5
search
  • Danburiet met kristallisaties nr.5
  • Danburiet met kristallisaties nr.5
  • Danburiet met kristallisaties nr.5
  • Danburiet met kristallisaties nr.5
  • Danburiet met kristallisaties nr.5

Danburiet met kristallisaties nr.5

€ 52,00
Inclusief belasting

Danburiet stuk met prachtige kristallisaties. Dit unieke stuk is 4,5 x 3,5 x 2,5 cm en weegt 57 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Danburiet stuk met kristallisaties nr. 5 kopen
Danburiet stuk met prachtige kristallisaties. Dit unieke stuk is 4,5 cm lang, 3,5 cm breed en 2,5 cm hoog. Het Danburiet stuk weegt 57 gram.

De werking van Danburiet
Danburiet is een edelsteen die je goed kan helpen bij de ontwikkeling van spiritualiteit. De steen vergroot het bewustzijn van de hogere spirituele vibraties. Danburiet reinigt en opent de kruinchakra en verbindt en harmoniseert deze met de hartchakra. Het mineraal vermindert stress, slaapproblemen, verdriet, angst, zorgen, woede en wrok. Ook vermindert Danburiet de kans op een burn-out. Danburiet werkt heilzaam bij anorexia, problemen aan het hart en een slechte spijsvertering. De steen bevordert kalmte, zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Danburiet kan helpen bij het oplossen van beperkende gedragsproblemen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit prachtige stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en de kalmte die de Danburiet te bieden heeft? Bestel het gekristalliseerde stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1620
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Danburiet
Gewicht
0
25
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 cm en weegt 57 gram.
5 x 2
5 x 3
Danburiet stuk met prachtige kristallisaties. Dit unieke stuk is 4